VIDEO Descinderi la Hanul Vânătorilor și alte adrese din Buzău, într-un dosar care vizează o renumită clinică de înfrumusețare

Mai multe percheziții au loc, joi, în județul Buzău, într-un dosar care vizează o renumită clinică de înfrumusețare din București, care îi aparține unui tânăr originar din Buzău. Este vorba despre Valentin Burada, care, pe lângă clinica vizată, deține și alte afaceri în județul Buzău, inclusiv complexul turistic Hanul Vânătorilor.

Conform anchetatorilor, infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii Swiss Estetix, care funcţionează în municipiul Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare invazive sau noninvazive , atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi ori colaboratori.

Intervențiile nu au fost evidenţiate în sistem contabil iar unii dintre cei care le au efectuat nu au îndeplinit, spun anchetatorii, condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

Descinderile sunt efectuate de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, care derulează în toată țara 45 de percheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

La Buzău sunt opt percheziții care au loc la Ulmeni, dar și la alte adrese. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, oamenii legii caută documente care să probeze posibila activitate infracțională, dar și bani, ustensile și alte obiecte care ar putea avea legătură cu dosarul.

Buzoianul Valentin Burada a mai fost în mijlocul unui scandal și în 2019 legat de intervenții estetice fără personal specializat într-o locație din Suceava. Clinica Swiss Estetix, condusă de buzoianul Valentin Burada, a devenit între timp Swiss Clinics, după ce prima a fost închisă de autoritățile sanitare.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau