VIDEO Descinderi al polițiștilor la persoane acuzate de braconaj piscicol

Șase persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol au fost aduse la audieri, în urma a patru descinderi efectuate în județele Buzău și Brăila.

Au fost confiscate peste 75 kg. de pește, zece plase de pescuit monofilament, trei ave de pescuit, o barcă pneumatică și un costum de pescuit.

Peste 25 de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Sărat și lucrători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat patru percheziții domiciliare, una în județul Buzău și trei în județul Brăila, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor efectuate la patru persoane cu vârste cuprinse între 32 și 42 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol, polițiștii au ridicat peste 75 kilograme de pește, 10 plase de pescuit monofilament, trei ave de pescuit, o barcă pneumatică și un costum de pescuit.

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Secției de poliție rurală Râmnicelu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Bunurile ridicate au fost confiscate în vederea cercetărilor și a probării activității infracționale. Șase persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliției Municipiului Rm. Sărat.

În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților. La activități au participat și polițiști din cadrul I.P.J Brăila.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI