sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO De Paște, și polițiștii sunt mai buni. Ei au împărțit ajutoare unor familii sărmane

VIDEO De Paște, și polițiștii sunt mai buni. Ei au împărțit ajutoare unor familii sărmane

Facebook
Twitter
Email
Mai multe familii din Buzău s-au trezit, miercuri, cu duba poliţiei la poartă. Scopul descinderii nu a fost legat de vreo infracțiune comisă, ci unul umanitar. În pragul sărbătorilor pascale, polițiștii au împărţit pachete cu alimente unor familii nevoiașe.

În cadrul misiunii „Coşul de Paşte”, dubele Poliției municipale au mers la mai multe adrese ale unor familii sărmane din Buzău, cu scopul de a le livra pachete cu alimente. Pentru campania umanitară organizată de Paşte, poliţiştii au pregătit 40 de pachete cu produse alimentare, cumpărate din contribuţia benevolă a angajaţilor IPJ Buzău.
 
Prima oprire a polițiștilor a fost într-un bloc de pe strada Mesteacănului. Aici, locuiește singură o femeie în vârstă de 94 de ani. Femeia nu are copii iar acum, la bătrânețe, este îngrijită de către fiul femeii de serviciu din blocul unde locuiește. Bătrâna a rămas impresionată de gestul polițiștilor.
 
Polițiștii de proximitate au oprit apoi la o gospodărie de pe strada Horticolei. Aici, tot singură, locuiește o femeie în vârstă de 84 de ani. Femeia este vizitată destul de des de către polițistul de proximitate care răspunde de zona respectivă. Asta după ce, în ultimele luni, gospodăria femeii a fost călcată de  mai multe ori de către hoții de fier vechi.
 
Polițiștii buzoieni au împărțit pachete cu alimente și în alte localități din județ. Un pachet conține carne de pui, o pungă de zahăr, o sticlă de ulei, o pungă de orez, pască, ouă roșii, drob, un cozonac, o sticlă de suc și dulciuri. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.