joi, 28 martie, 2024

VIDEO De la mare, direct la spital: doi tineri din Bacău, răniți grav de un chinez teriblist pe DN2E85

VIDEO De la mare, direct la spital: doi tineri din Bacău, răniți grav de un chinez teriblist pe DN2E85

Facebook
Twitter
Email
Patru tineri din Bacău care se întorceau de la mare au văzut moartea cu ochii pe DN2E85 la iesirea din localitatea Mihailesti. Un tânăr chinez de 24 de ani domiciliat în Ilfov a efectuat o depasire riscanta si a ajuns pe contrasens chiar in mașina de Bacău, dupa ce a ricosat dintr-un TIR. În urma accidentului teribil trei persoane au ajuns cu răni grave la spitalul din Buzău.
Cele două mașini au fost grav avariate în urma impactului frontal. Șoferul chinez care se afla singur într-un Logan a leșinat în urma șocului fiind scos pe brațe de martorii care au oprit când au văzut grozăvia. Din cealaltă mașină care circula regulamentar doi tineri de 29 și 30 de ani, soț și soție, au fost grav accidentați la mambre și la cap suferind multiple traumatisme. Cele trei victime au fost transportate de urgență la spitalul dn Buzău.
Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală dn culpă. Din primele cercetări a reieșit că șoferul chinez a fost vinovat de producerea accidentului.
În urma accdentului rutier traficul a fost blocat pe DN2 E85 mai bine de o ora.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.