miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO De la copii și bătrâni în baston au venit la concertul Deliei Matache din centrul comunei Pietroasele

VIDEO De la copii și bătrâni în baston au venit la concertul Deliei Matache din centrul comunei Pietroasele

Facebook
Twitter
Email

Localnicii unei comune buzoiene au fost răsfățați, marți seara, cu o megapetrecere în intersecția din fața Primăriei, cum numai în marile orașe mai vezi. Sute de oameni din Pietroasele au asistat la aprinderea luminilor de sărbători, eveniment unic în istoria comunității, prilej cu care solista Delia Matache a susținut un concert extrem de antrenant. Milioanele de luminițe multicolore de pe stâlpii stradali și din pomii aflați în centrul localității au făcut din Pietroasele un loc desprins parcă din basme. Au venit să admire minunea de sărbători toți copiii satului, părinții lor dar și bătrâni în baston.

Sătenii din Pietroasele au trăit aceleași emoții, de care orășenii au parte an de an, în decembrie, la spectacolele în aer liber prilejuite de aprinderea iluminatului festiv. Și pentru ca atmosfera să fie una cu totul ieșită din comun, sătenii s-au bucurat și de un megarecital de muzică dance.
Două ore a ținut petrecerea din centrul comunei Pietroasele, care a fost organizată de o firmă de băuturi răcoritoare, în cadrul unei campanii de promovare. 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.