miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Cum sunt ignorate la Buzău normele elementare de prevenire a răspândirii coronavirusului

VIDEO Cum sunt ignorate la Buzău normele elementare de prevenire a răspândirii coronavirusului

Facebook
Twitter
Email

Sfaturile specialiștilor cu privire la măsurile de precauție pe durata pandemiei sunt ignorate de mulți. Dovadă sunt numeroasele cozi în magazine și la ghișeele unor furnizori de servicii, unde distanța dintre persoane este mult mai mică decât cea recomandată.

Nu sunt respectate normele de precauție nici măcar în preajma unităților sanitare. Reprezentanții Policlinicii Nicolae Titulescu din Buzău au decis să țină pacienții în afara clădirii și chemați pe rând în cabinete.

Oamenii, mulți fără protecție la gură și la nas, s-au înghesuit la ușa unității medicale, pentru a efectua mai repede vizita la medic, fără să țină cont că aglomerația sporește riscul răspândirii coronavirusului.

Cozi la care nu se păstrează distanța de siguranță au fost reclamate că se formează la ghișeele unor furnizori de servicii de telefonie și TV, la CAR pensionari Ductil dar și la anumite farmacii din Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură