vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Cum să lovești patru mașini într-o parcare. Demonstrația a fost făcută de șoferul unei autoutilitare de la Poștă

VIDEO Cum să lovești patru mașini într-o parcare. Demonstrația a fost făcută de șoferul unei autoutilitare de la Poștă

Facebook
Twitter
Email

Culmea ghinionului, să faci accident într-o parcare. Se poate însă și mai rău: să lovești patru mașini, iar una dintre ele să fie o limuzină de cel puțin 30.000 de euro. Năpasta a căzut pe capul unui angajat al Poștei Române, care a tras brusc de volan pentru a evita impactul cu un autoturism condus de o femeie, care ieșea cu spatele din parcare.

Cinci autoturisme au fost implicate în carambolul produs în centrul Buzăului, în parcarea din vecinătatea sediului Poliției Locale. În timpul unui viraj de pe o stradă secundară, șoferul unei autoutilitare de la Poșta Română s-a trezit în fața sa cu un autoturism care tocmai ieșea din parcare.

Deși a tras stânga de volan, i-a lovit bara din spate. Manevra a fost mai mult decât neinspirată: șoferul de la Poștă a pierdut controlul volanului și a intrat în alte trei autoturisme din parcare. Între ele, și o limuzină BMW de cel puțin 30.000 de euro, al cărei proprietar oprise temporar pentru a-și rezolva o problemă în zonă.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.