vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO Cum s-a răzbunat un cetățean turmentat pe vecinele bârfitoare: le-a stricat canapeaua cu ulei de motor

VIDEO Cum s-a răzbunat un cetățean turmentat pe vecinele bârfitoare: le-a stricat canapeaua cu ulei de motor

Facebook
Twitter
Email

O întâmplare demnă de cascadorii râsului vine dintr-un sat buzoian. Doamnele de pe una dintre ulițele comunei Smeeni s-au supărat foc pe un individ care, la adăpostul întunericului, le-a distrus locul șezătorilor de seară. Vorbim despre o canapea de la drumul mare, pe care cetățeanul a mânjit-o cu ulei de motor.

În filmarea postată pe rețelele de socializare de un funcționar din primăria Smeeni, personajul principal nostru este surprins când scoate un bidon de doi litri dintr-o pungă și varsă conținutul închis la culoare pe o bancă. Dimineață s-a aflat aflat că omul stropise canapeaua cu ulei de motor.

”Omul se uită în stânga, se uită în dreapta, dar nu realizează că este și camera în dreptul său, acolo. Pe mine mă doare altceva, că facem investiții și în loc să continuăm cu alte investiții trebuie să ne întoarce, la investițiile vechi, ca să le reparăm”, spune Andrei Ion, primarul comunei Smeeni

Băncuța mânjită cu ulei ars era locul în care femeile de pe ulița Decebal se întâlneau pentru obișnuita bârfă de seară. Acum, nu le-a mai rămas decât să stea fiecare în casa ei și să descopere cine și de ce s-a răzbunat pe canapeaua de la drumul mare.

”Am ieșit la drum, acolo, zic să mă duc să stau pe canapea. Dacă am văzut că e, nu am mai stat și m-am reîntors acasă. Acolo stăteam. Am ieșit ieri dar nu am avut de ce să mai stau”, spune una dintre femei.

După ce au văzut imaginile surprinse de camera de supraveghere a primăriei, polițiștii din Smeeni l-au identificat joi pe cel care a vandalizat canapeaua și l-au chemat să dea socoteală. Făptașul este un bărbat de 54 de ani, poreclit Roșu, care locuiește la câteva case distanță de canapeaua cu pricina.

Bărbatul le-a recunoscut polițiștilor că, marți seară, după ce a trecut pe lângă banca pe care se aflau trei femei, s-a supărat pentru că niciuna nu i-a răspuns la salut. Ca răzbunare, a decis să strice cuibul bârfitoarelor cu doi litri de ulei ars. Pentru fapta sa, săteanul a primit o sancțiune pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.