VIDEO Cum reacționează buzoienii după pornirea semaforului cu buton, montat pe Bulevardul Bălcescu

Începând de luni, 3 aprilie, intră în vigoare mai multe măsuri menite să îmbunătățească traficul rutier pe Bulevardul „N. Bălcescu“ din municipiul Buzău. Acestea vizează zona adiacentă Școlii cu clasele I – VIII „Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu“, în scopul fluidizării circulației autovehiculelor.

Astfel, au fost desființate cele două treceri de pietoni amplasate pe Bulevardul „N. Bălcescu“, adiacente străzii Mio­riței. De asemenea, au fost înființate noi treceri de pietoni între intrarea și ieșirea din scuarul situat în fața Școlii „Cpt. Av. Mircea T. Bădulescu“.

Totodată, de astăzi funcționează un semafor cu temporizare amplasat la trecerea de pietoni nou înființată, cu semnalizarea corespunzătoare.

Echipaje de Poliție Locală acționează în zona Școlii Nr. 1 Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, pentru fluidizarea traficul rutier. În prima parte a zilei, au avertizat pietonii cu privire la faptul că a fost montat un semafor electric “inteligent” cu buton, iar două treceri de pietoni au fost desființate.

De asemenea, şi în următoarele zile, poliţiştii locali vor fi prezenţi în zonă pentru a explica pietonilor cum trebuie să procedeze pentru a putea traversa în siguranţă.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI