vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Cum i-a dat târcoale lui Benone Sinulescu un renumit pungaș din Buzău, înainte să dea lovitura într-un magazin de telefoane

VIDEO Cum i-a dat târcoale lui Benone Sinulescu un renumit pungaș din Buzău, înainte să dea lovitura într-un magazin de telefoane

Facebook
Twitter
Email

Prezent la Buzău cu ocazia festivalului de folclor care îi poartă numele, Benone Sinulescu este în atenția tuturor. Chiar și a hoților. Unul dintre cei mai experimentați pungași i-a dat târcoale vedetei în timp ce aceasta se plimba prin centrul orașului împreună cu alți artiști. Bătrânului infractor nu i-a ieșit planul de a-și însuși vreun suvenir de la Nea Beni, însă a mers câteva ore mai târziu într-un magazin de telefoane din zona Gării, de unde a sustras un telefon.

Infractorul este bine îmbrăcat și poartă la gât un soi de legitimație, ca să păcălească mai ușor. A reușit să bage spaima în comercianții din Buzău. ”Atenție mărită! Individ periculos, cere prin magazine și în acel timp dacă nu eşti atent, fură foarte repede. A fost prins ieri în zona gării Buzău când a furat un telefon mobil din magazin”, a scris pe Facebook Marian Jipa, patronul unui magazin de la Gară.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum hoțul pândește momentul de neatenție a celor din magazin ia un telefon de pe tejghea și îl ascunde sub haină. El iese imediat din magazin. La scurt timp însă, omul a fost prins de polițiștii puși în alertă de vânzătorul de telefoane care a realizat rapid că fusese jefuit. Protagonistul filmării este un băcăuan din Sascut, aciuat de ceva vreme prin Buzău.

conferinta benone sinulescu from stiridebuzau on Vimeo.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.