VIDEO Cum au împiedicat-o polițiștii locali pe o tânără sătulă de certuri să se arunce în fața trenului

Intervenție salvatoare a polițiștilor locali buzoieni. Aflați în patrulare în zona „Pod Vadu Pașii”, lucrători din cadrul Direcției de Poliție Locală Buzău au depistat o persoană care stătea în apropierea căii ferate, iar în momentul în care a observat patrula de polițiști locali, ar fi încercat să se ascundă.

Polițiștii locali au intervenit, au identificat persoana, fiind vorba de o tânără în vârstă de 26 de ani, din comuna Vernești, care le-a spus polițiștilor că a plecat de la domiciliu după ce s-a certat cu soțul acesteia, intenționând să se sinucidă.

Femeia a fost la un pas să se arunce în fața trenului. Din verificările făcute de polițiștii locali s-a stabilit că persoana depistată era căutată de organele de poliție TF, cunoscându-se faptul ca ar intenționa să se sinucidă prin a se arunca în fața trenului, însă nu se știa cu exactitate zona.

Persoana depistată a fost condusa la sediul Postului de Poliție TF Buzău și a fost transportata la Spitalul de Neuropsihiatrie Pentru Masuri de Siguranță Săpoca.

Fii Reporter