VIDEO Cum arată centrul Buzăului iluminat festiv. Sute de oameni au fost prezenți la aprinderea instalației

În prima zi din decembrie, a fost aprins iluminatul festiv de sărbători, din centrul municipiul Buzău. Din cauza restricțiilor sanitare, momentul nu a fost marcat, ca în alți ani, de un spectacol în Piața Dacia.

Chiar și așa, sute de buzoieni au ținut să vadă încă din prima seară cum arată decorațiunile de Crăciun amenajate de primărie.

- Promo -

Pe platoul din centrul orașului au fost amplasate o cupolă de lumini şi o sferă cu pasaj de trecere, o caleașcă trasă de reni, dar şi un Moş Craciun cu înălţime de cinci metri.

De asemenea, bradul montat zilele trecute în fața Palatului Comunal a fost frumos împodobit. A atras privirile mai ales plasa de lumini care acoperă o mare parte din platoul din Piața Dacia. Nu lipsesc nici căsuțele din lemn, cu produse tradiționale de Crăciun.

Cu câteva zile în urmă, autorităţile locale au decis și pornirea instalațiilor de lumini de pe bulevardele principale ale orașului Buzău.

Buzoieni prezenți miercuri seară în centrul orașului spun că ghirlandele montate în acest an sunt mai frumoase decât cele de anii trecuți.

Fii Reporter