marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO Cum a murit un copil de 15 ani într-un accident teribil. Filmul complet al tragediei de la Boldu

VIDEO Cum a murit un copil de 15 ani într-un accident teribil. Filmul complet al tragediei de la Boldu

Facebook
Twitter
Email

Teribilismul l-a costat viaţa pe un adolescent de 15 din Buzău. Tânărul a luat autoturismul unei rude, s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într-un copac. Un prieten al lui, de 16 ani, pe care îl luase pasager a scăpat cu viaţă. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă părinţii poartă vreo vină şi dacă proprietarul le-a încredinţat cu bună ştiinţă maşina adolescenţilor.

Bolidul cu volan pe dreapta îinmatriculat în Bulgaria s-a rupt în două la impactul cu copacul, iar acul vitezometrului s-a blocat la 140 km/h. Nenorocirea s-a produs pe drumul national 22, între Boldu şi Râmnicu Sărat. Şocul salvatorilor care i-au scos pe pasageri din maşină a fost cu atât mai mare cu cât au constatat că aceştia sunt copii. Valentin Răduță, de 16 ani, a scăpat ca prin minune după ce maşina condusă de prietenul său Cosmin Necula, de 15 ani, s-a dezintegrat în urma impactului violent .

Tânărul de 16 ani aflat pe locul din stânga a ieşit rănit, dar pe propriile picioare. Băiatul de la volan nu a mai avut nicio şansă: a murit strivit între fiare la numai 15 ani. Cel mai probabil neîndemanarea la volan şi viteza l-au ucis pe adolescent. Baiatul de 15 ani care era clasa a noua la Liceul Economic din Râmnicu Sărat, avea ore după-amiaza. Colegii şi profesorii au fost şocaţi când au aflat că acesta nu va mai ajunge niciodată la ore.


Celălalt adolescent de 16 ani, prieten şi consătean cu victima, a scăpat ca prin urechile acului cu răni uşoare fiind transportat cu multiple traumatisme la Spitalul din Râmnicu Sărat. Masina, un BMW, aparţine unui unchi al băiatului de 15 ani.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă puştii au luat luat autoturismul singuri sau dacă aceasta le-a fost încredinţat de proprietar, pentru a stabili dacă rudele poartă vreo vină. Unchiul băiatului a fost déjà dus la audieri şi trebuie să le raspundă poliţiştilor dacă adolescentul s-a mai urcat la volan şi cu alte ocazii şi cum a avut un copil de 15 ani acces la cheile unei maşini.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.