joi, 29 februarie, 2024

VIDEO Cu ce pierdere uriașă s-au ales doi bătrâni după ce au primit în curte comercianți de tigăi din inox

VIDEO Cu ce pierdere uriașă s-au ales doi bătrâni după ce au primit în curte comercianți de tigăi din inox

Facebook
Twitter
Email

Naivitatea oamenilor în fața șarlatanilor poate avea consecințe dezastruoase. S-au convins doi bătrâni din Buzău, soț și soție, care au rămas fără banii de apartament strânși pentru pentru fiul lor, după ce au primit în curte doi pretinși comercianți de vase din inox. În timp ce unul negocia, celălalt a mers direct la borcanul cu euro, din pod. Păgubiții nu mai au acum nici bani de pâine.

Soții Ciurea, oameni de aproape 80 de ani, sunt exact genul de oameni pe care infractorii îi curtează. Au gospodărie frumoasă, semn al bunăstării, sunt ușor de manipulat și prea bătrâni ca să țină pasul cu șarlatanii primiți în curte. După ce a făcut turul farmaciilor din oraș, bătrânul a fost abordat de trei tineri pentru a-i propune să îl ducă acasă, la Săgeata, cu mașina lor.

Șoferul a rămas în mașină iar doi tineri l-au însoțit pe bătrân până în casă, pentru a-i oferi un set de tigăi și oale din inox la ofertă. În timp ce bătrânul era prins în negocieri cu unul dintre comercianți, celălalt a urmărit-o pe femeie de unde ia restul de euro pentru plata vaselor.

”Venea la mine ca să le dau, ca să le dau. Eu le făceam semn ca să se ducă. N-am domnule, am spus. Și m-a frânt. M-a suit Satana unde aveam banii și am facut-o fiartă”, spune bătrâna.

În urma ei, unul dintre hoți s-au suit pe masă a luat borcanele și dus a fost. Bătrânii au realizat că fuseseră jefuiți când infractorii erau deja departe. Aceștia speră ca imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din sat să ajute poliția la prinderea hoților.

Soții Ciurea strângeau bani ca să îi cumpere fiului lor un apartament în București însă au pierdut într-o clipă toată agoniseala. Mare parte din suma pe care o păstrau în borcanul din pod provenea dintr-o moștenire iar acum bătrânii se plâng că banii din pensie abia le ajung pentru traiul zilnic.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.