VIDEO Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în vizită la Buzău și Râmnicu Sărat

Copreședintele Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat astăzi în mijlocul buzoienilor. Președintele Senatului a stat de vorbă cu alegătorii buzoieni care se aflau, la orele prânzului, în Piața Centrală a orașului. După-amiază, Tăriceanu s-a deplasat la Râmnicu Sărat.

Imediat după întâlnirea cu alegătorii buzoieni, Călin Popescu Tăriceanu s-a intâlnit la sediul Primăriei cu membrii și simpatizantii ALDE. Tăriceanu i-a îndemnat pe alegătorii din județul Buzău să voteze cu îndredere lista propusă de filiala ALDE pentru Senat și Camera Deputaților.

La nivel județean, filiala ALDE Biuzău și-a propus un scor electoral de cel puțin 10 la sută. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a tras atenția însă că fără o mobilizare exemplară din partea membrilor ALDE, rezultatele nu vor fi cele scontate la scrutinul din 11 decembrie.

Călin Popescu Tăriceanu, alături de candidații ALDE Buzău la parlamentare, s-au deplasat apoi și în municpiul Râmnicu Sărat, pentru a se întâlni cu alegătorii râmniceni.

Primul pe lista Alianța Liberalilor și Democraților din Buzău, la Camera Deputaților, este Mihai Cristescu, președintele filialei, iar la Senat, pe poziția numărul 1 se află Valentin Rusu.

Fii Reporter