sâmbătă, 24 februarie, 2024

VIDEO Copil, lovit de maşină pe trecerea de pietoni în faţa Şcolii nr. 1 din Buzău

VIDEO Copil, lovit de maşină pe trecerea de pietoni în faţa Şcolii nr. 1 din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un şofer care a lovit un copil pe trecerea de pietoni era cât pe ce să fie bătut zdravăn de părinţii victimei. Accidentul s-a produs în această după-amiază, în faţa Şcolii nr .1 de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, arteră extrem de circulată la orele prânzului. Copilul, care tocmai ieşise de la ore, se grăbea să traverseze strada însă a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în Dâmboviţa.

Trotuarul din faţa Şcolii nr. 1, locul unde s-a produs accidentul, a fost împânzit de maşini ale Poliţiei şi echipaje de la ambulanţă, care i-au acordat copilului primele îngrijiri. Copilul a fost lovit destul de rău la piciorul stâng şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean.

La scurt timp, şi-au făcut apariţia şi părinţii micuţului, îngrijoraţi de starea acestuia şi decişi în acelaşi timp să îi aplice o corecţie şoferului impudent. Martorii însă spun că de vină este copilul, care nu s-a asigurat înainte să traverseze pe trecerea de pietoni.

Şoferul care a provocat accidentul, un dâmboviţean de 42 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.