duminică, 10 decembrie, 2023

VIDEO Copil din clanul Durac, filmat în timp ce fura dintr-un magazin

VIDEO Copil din clanul Durac, filmat în timp ce fura dintr-un magazin

Facebook
Twitter
Email
Doar o zi le-a trebuit polițiștilor buzoieni să identifice și să prindă autorul unui furt dintr-un depozit de materiale de construcții din zona Gării, surprins de camerele de supraveghere. Este vorba despre un puști de 13 ani, din clanul Durac. 

Băiatul a furat 4.000 de lei din casa de marcat a unui magazin de materiale de construcţii situat în zona gării CFR. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi ampalaste atât în exteriorul depozitului cât şi în incinta magazinului apare infractorul care coboară de pe bicicletă, intră în curte unde nu se afla nimeni apoi în magazinul cu materiale de construcţii.  
 
Individul a deschis sertarul casei de marcat, a luat toţi banii, s-a uitat în stânga şi în dreapta să vadă dacă-l observă cineva, după care a ieșit grăbit, s-a urcat pe bicicletă şi a fugit. 
 
Infractorul a fost prins însă pentru că are mai puţin de 14 ani, băiatul nu poate fi tras la răspundere penală. El urmează să fie audiat la Poliţie, în prezenţa unui a dintre părinţi, anchetatorii încercînd să recupereze prejudiciul.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.