duminică, 25 februarie, 2024

VIDEO Consilier local din Vernești, filmat în timp ce zace beat într-un șanț

VIDEO Consilier local din Vernești, filmat în timp ce zace beat într-un șanț

Facebook
Twitter
Email

Un consilier local din comuna buzoiană Vernești a fost filmat de un localnic în timp ce zăcea beat într-un şanţ de pe marginea drumului. Politicianul filmat în stare de ebrietate este membru PNL.

Sătenii care l-au găsit au fost uimiţi atât de starea bărbatului cât şi de felul în care acesta avea lucrurile personale, bicicleta, pantofii şi ochelarii de soare, împrăştiaţi prin iarbă.

Nu este clar pentru nimeni dacă alesul local a căzut în şanţ. Cert este că localnicii au încercat să îl ridice. Iniţial, consilierul Petre C. a avut o tentativă de a se ridica dar nu a reuşit, astfel că s-a întins la loc în iarbă.

Pe imagini se poate observa că bărbatul a vrut de mai multe ori să îl lovească pe cel care încerca să îl ridice, ba chiar încerca să smulgă copacii plantaţi pe marginea şanţului.

Sătenii din localitate spun că nu este pentru prima dată când bărbatul este găsit de săteni în astfel de ipostaze, însă acum a zăbovit în şanţ atât de mult încât unui trecător i-a trecut prin cap să imortalizeze scena dezonorantă pentru oricine.

Sunt și voci care susțin că postarea filmării este un gest de răzbunare politică. Acesta este unul dintre cei doi consilieri locali liberali din Vernești şi a ieşit la pensie după ce a fost contabil şef la şcoala de şoferi din localitate.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.