miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Conflict violent între familii de romi, suprins de camerele de supraveghere din Piața Centrală

VIDEO Conflict violent între familii de romi, suprins de camerele de supraveghere din Piața Centrală

Facebook
Twitter
Email

Un scandal izbucnit între două familii de romi a produs panică printre buzoienii aflați, vineri, în Piața Centrală a orașului. Doi bărbați care aveau o dispută mai veche au început să se înjure după care a urmat o bătaie generală cu farfurii, pumni, picioare, inclusiv obiecte ascuțite, între membrii celor două familii care îi însoțeau pe bărbați.

Altercația a avut loc într-o zonă aglomerată a pieței. Martorii spun că că, la un moment dat, unul dintre bărbați a pus mâna pe câteva farfurii de pe o tarabă și i le-a spart în cap adversarului său.

Celălalt a luat și el un satâr de pe o tarabă și l-a lovit în zona mâinii pe bărbatul care îl atacase. A urmat o bătaie generală cu farfurii, cartofi, pumni și picioare între membrii celor două familii care îi însoțeau pe bărbați.

Scandalul care s-a mutat în afara pieței putea degenera după ce unul dintre agresori a pus mâna pe un cuțit. Acesta a fost însă trântit la pământ și încătușat de un jandarm aflat la cumpărături.

Bărbatul rănit cu satârul a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Ceilalți scandalagii au fost urcați în dube și duși la poliție. Mai mulți polițiști au fost trimiși la spital pentru a preveni reizbucnirea scandalului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură