joi, 18 iulie, 2024

VIDEO Compania de apă a lansat cel mai modern website din judeţ. Vezi cum poţi achita factura din faţa calculatorului.

VIDEO Compania de apă a lansat cel mai modern website din judeţ. Vezi cum poţi achita factura din faţa calculatorului.

Facebook
Twitter
Email

Compania de Apa S.A. Buzău a lansat astăzi un nou website, care înglobează instrumente multiple, menite sa uşureze accesul consumatorilor la informaţii.

Prin acest demers, conducerea societăţii îşi propune să îmbunătăţească relaţia dintre furnizor şi clienţi, oferind posibilitatea realizării on-line a unor operaţiuni care, până acum, erau posibile doar prin deplasarea la sediul operatorului regional sau la centrele operaţionale din judeţ. Noua pagina de internet, disponibilă la aceeaşi adresă, www.cabuzau.ro, este construită în funcţie de specificul activităţilor pe care le desfăşoară Compania de Apă.“Prin crearea unui cont pe noua pagină de internet, punem la dispoziţia clientului numeroase opţiuni on-line cum ar fi plăţile, vizualizarea facturilor, consultarea istoricului de consum, vizualizarea istoricului financiar sau  transmiterea on-line a indexului contorului. Chiar şi clienţii care nu şi-au configurat un cont pe site au la dispoziţie instrumente care le vin în ajutor, aceştia putând sa contacteze on-line dispeceratul companiei, să descarce formulare şi să le trimită, după completare, prin e-mail. Prin intermediul formularului online clienţii pot trimite de astăzi solicitari sau sesizari diferitelor compartimente. “ a declarat  directorul Companiei de Apă, economistul Ionel Tescaru.

Nivelul de securitate corespunzator noului website este superior vechii formule, întrucât instrumentele de acces privat oferite necesită o protecţie adecvată a securităţii datelor personale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.