sâmbătă, 13 iulie, 2024

VIDEO Coliziune între un bolid de sute de mii de euro și un autoturism, soldată cu trei răniți

VIDEO Coliziune între un bolid de sute de mii de euro și un autoturism, soldată cu trei răniți

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulație s-a produs, vineri după-amiază, la ieșirea din municipiul Buzău spre localitatea Țintesti. Un SUV Lamborghini de peste 300.000 de euro a fost distrus în urma unui impact frontal cu un alt autoturism, marca Opel, care venea spre municipiul Buzău.

Impactul între autovehicule a fost atât de puternic încât motorul și rezervorul autoturismului Opel au fost aruncate pe câmp, producând un incendiu de vegetație în creștere. Pompierii au intervenit rapid, reușind să stingă focul alimentat de motorina scursă din rezervorul aruncat pe câmp.

În urma coliziunii, au rezultat trei răniți. Este vorba despre șoferul și pasagerul din bolidul de lux, precum și șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Maxenu către Buzău, un șofer în vârstă de 26 de ani, din Smeeni, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor și a unei pasagere din mașina conducătorului auto, o tânără de 23 de ani, din Buzău”, a transmis Inspectoratul de Poliție al județului Buzău.

Martorii spun că în zona se produc frecvent accidente din cauza șoferilor care circulă cu viteză. Poliția a deschis un dosar penal pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs accidentul devastator.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.