joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Jale la zidul plângerii de la Mărăcineni. Colegii lui Robert Pană, au ridicat un altar la locul teribilului accident

VIDEO Jale la zidul plângerii de la Mărăcineni. Colegii lui Robert Pană, au ridicat un altar la locul teribilului accident

Facebook
Twitter
Email

Colegii şi prietenii Robert Pană, unul dintre cei doi tineri morţi în accidentul de maşină produs duminică noaptea la Mărăcineni, au mers la locul tragediei și au aprins câte o lumânare în amintirea lui. Zidul plângerii unde cei doi tineri s-au zdrobit cu maşina, a devenit un popas de reculegere pentru cunoscuţii celor doi dar şi pentru sătenii din Mărăcineni, îngroziţi de cele întâmplate. Unul dintre cei doi tineri mort în accidentul de duminică noaptea Robert Pană, ar fi împlinit în septembrie 20 de ani. El absolvise, în anul 2013, Liceul Tehnologic “Costin Neniţescu” din Buzău.

 Nicolae Vasile, de 24 de ani, absolvise în anul 2012 cursurile Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice. Tânărul era specializat în ingineria sudării şi lucra, din anul 2013, la Air Liquide Welding din Buzău.Apropiaţii acestuia i-au scris mesaje de condileanţe pe pagina persoală de Facebook. „Nu îmi vine să cred … încă 2 tineri ce aveau viaţa înainte …. Dumnezeu să îi odihnească … Cât despre Robert Pană îl cunoşteam din liceu, un băiat minunat care a plecat mult prea devreme. Înca o dată, demonstrăm că viteza omoară oameni mult prea devreme … Condoleanţe familiei !!!”, este unul dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a lui Robert Pană.Cei doi tineri şi-au pierdut viaţa, duminică dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit de un zid, fiind scăpată de sub control într-o curbă uşoară.

Autoturismul Fiat Albea cu care cei doi tineri se întorceau de la discoteca din Berca se deplasa către Buzău când, din cauza vitezei excesive, tânărul de 24 de ani aflat la volanul maşinii a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat mai întâi în vitrina unui magazin, apoi s-a oprit în gardul zidit al unei proprietăţi aflate pe marginea drumului judeţean 203K.

Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc, fiind prinşi practic sub bordul autoturismului. Pentru scoaterea lor din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la serviciul de descarcerare.

Autoturismul a fost distrus aproape complet dar şi alte două imobile au fost avariate. Este vorba despre un magazin administrat de fiul primarului din Mărăcineni, magazin căruia i-au fost distruse geamurile, instalaţia de încălzire şi o bună parte din marfă, dar şi gardul locuinţei afaceristului buzoian Romică Vollert.

VIDEO CU TERIBILUL ACCIDENT SURPRINS DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE AICI:VIDEO Doi tineri care se întorceau de la discotecă au murit într-un accident rutier. O cameră a surprins momentul impactului

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.