VIDEO Ce pățesc iresponsabilii care transformă locuri virane din oraș în gropi de gunoi clandestine

În ultimele săptămâni, mai mulți buzoieni au semnalat Poliției Locale că în câteva zone aflate la marginea orașului Buzău apar mașini sau căruțe din care se descarcă gunoi menajer sau moloz. În weekend, au fost amendate zeci de persoane care au fost surprinse de oamenii legii în timp ce aruncau gunoiul în diferite locuri din oraș.

Odată cu încălzirea vremii, tone de gunoaie au fost aruncate în mai multe zone aflate la marginea orașului Buzău. Fenomenul a fost semnalat de către buzoieni, prin numeroase sesizări adresate Poliției Locale, zilele trecute. În zilele de weekend, oamenii legii au desfășurat o acțiune pentru depistarea celor care descarcă gunoi menajer și moloz în mai multe zone din municipiu. Polițiștii au prins în flagrant numeroase persoane care încălcau legea!

Polițiștii locali din Buzău spun că și de acum încolo vor fi amendati toti cei surprinsi în timp ce aruncă ilegal deșeuri în locuri neamenajate corespunzător. În perioada următoare, gropile de gunoi clandestine din oraș vor fi atent monitorizate de către agenții Poliției Locale Buzău.

Fii Reporter