miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Ce bine arată ulițele din Vadu Pașii! Un vis devenit realitate, cu bani europeni

VIDEO Ce bine arată ulițele din Vadu Pașii! Un vis devenit realitate, cu bani europeni

Facebook
Twitter
Email

Autoritățile din Vadu Pașii fac eforturi permanente pentru modernizarea condi’iilor de trai din localitate. Numai în acest an s-a reușit asfaltarea a peste 10 kilometri de drumuri comunale  în toate cele șase sate ale comunei. Banii europeni veniți printr-o finanțare AFIR au fost suficienți pentru lucrările de modernizare ale căilor de acces demarate în satele Gura Câlnăului și Focșănei urmând ca din toamnă să intre în reabilitare mai multe drumuri  din satele Vadu Pașii, Stăncești sau Scurtești.

Primarul Gheorghe Firon care supraveghează atent toate lucrările, este optimist în ceea ce privește ritmul lucrărilor dar și calitatea lor.”Suntem mulțumiți de Firma Strabag care execută lucrarile și nu avem nimic de reporșat. Deja au trecut la amenajarea rigolelor  în Băjani. și vor urma apoi lucrări în satele V. Pașii, Stăncești și Scurtești. Avem un bun parteneriat cu această societate care execută lucrări de calitate într-un timp scurt. În planul de investiții avem și lucrări de canalizare dar și o componentă pentru o nouă rețea de apă la Vadu Pașii” ne-a declarat Primarul Gheorghe Firon.

Tot în această toamnă alte șase sate ale comunei vor beneficia de lucrări de asflatare pentru  încă 8 kilometri de drumuri comunale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură