VIDEO Casa din intersecție, zguduită după fiecare accident. Azi-noapte, un Renault a lovit zidul locuinței după care s-a dat peste cap

Parcă s-a prăvălit pământul peste ei. Asta au simțit locatarii unei case dintr-o intersecție din Buzău, atunci când un autoturism a ricoșat în peretele locuinței, în urma unui accident spectaculos. După un impact produs din neacordare de prioritate, un Renault Megane s-a dat de două ori peste cap, a zburat peste o a treia mașină, a intrat în zidul casei apoi a ajuns cu roțile în sus.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre străzile Plevnei și Colonel Buzoianu. Un Renault Megane, care circula pe strada cu prioritate, a fost izbit puternic în portierele din dreapta, de un Cielo, în care se aflau un bărbat și fiica lui. Din impact, autoturismul Renault a ricoșat în peretele unei case, după care s-a rostogolit în aer de două ori. A trecut pe deasupra unui al treilea autoturism, la volanul căreia se afla o femeie.

În interscția dintre Plevnei și Colonel Buzoianu au loc frecvent accidente rutiere. Localnicii din apropierea intersecției spun că s-au săturat să-și repare casele în urma isprăvii șoferilor teribiliști. În urma accidentului de miercuri seară, locatarii casei în care a intrat autoturismul Renault au crezut pur și simplu că pică pereții pe ei.

”Zici că suntem blestemați. Într-o lună, cinci tamponări au fost aici, lângă casa mea. Acum, am auzit o bubuitură puternică și la început am crezut că e cutremur. Apoi, când am ieșit afară, mi-au spus vecinii că a intrat o mașină în ușa metalică și în perete”, ne-a declarat Dorina Prepeleac, locatara casei în care a intrat autoturismul Renault.

Din accident a rezultat rănirea a trei persoane, două din Renault, și una, din Cielo. Printre victime este și o adolescentă, pe care tatăl ei tocmai o luase cu mașina de la școală. Poliția a deschis dosar penal, pentru vătămare corporală, pe numele șoferului din Cielo.

Fii Reporter