VIDEO Carnagiu pe DN2E85 cu un mort şi cinci răniţi. Victimele încercau să ajute pasagerii unei maşini avariate

Un accident mai puţin obişnuit soldat cu decesul unui şofer şi rănirea altor cinci persoane s-a produs pe DN2E85 la intrarea în localitatea Mărăcineni.

Nenorocirea s-a produs după ce un şofer de 47 de ani din Suceava aflat la volanul unui autoturism care se deplasa din direcţia Râmnicu Sărat către Buzău, din cauza neadaptării vitezei pe timp de ploaie, a derapat într-o curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu parapetul din piatră de pe marginea drumului.

Deşi nimeni nu a fost rănit în primul incident rutier, mai mulţi şoferi au oprit şi au încercat să ajute pasagerii din maşina avariată.

În acel moment, o altă maşină condusă de un şofer de 35 de ani din Bacău, care circula cu viteză excesivă, a intrat din neatentie în coliziune cu autoturismul avariat, apoi a acroşat şase persoane care se aflau la locul accidentului.

Din cel de-al doilea impact a rezultat decesul unui şofer de 24 de ani, din Vrancea, rănirea gravă a unei pasagere care scăpase neaccidentată din primul autoturism avariat şi rănirea altor patru persoane cu vârste între 18 şi 24 de ani.

Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri iar pe numele şoferului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Fii Reporter