sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Carambol cu trei mașini, produs pe un pod din Buzău, soldat cu un rănit

VIDEO Carambol cu trei mașini, produs pe un pod din Buzău, soldat cu un rănit

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian de 34 de ani a fost rănit într-un carambol produs joi dimineață pe podul rutier de la ieșirea din municipiul Buzău, spre Focșani. Trei vehicule, între care și o basculantă plină cu nisip, au fost implicate în accidentul din cauza căruia traficul pe E 85 s-a desfășurat cu restricție mai bine de o oră.

Din cauza unor lucrări de reparații de pe sensul de intrare în oraș, pe podul de la Mărăcineni se circulă bară la bară. Un VW a țâșnit brusc din coloană, pentru a depăși pe a doua bandă, însă a nimerit chiar în fața unui autocamion încărcat cu balast. Șoferul a observat târziu că banda pe care voia să depășească este ocupată de utilajele de asfaltare, a încercat să revină pe prima bandă, însă impactul a fost inevitabil.

”A ieșit din rând, de acolo. Când a văzut luminile alea intermitente a căutat să se bage înapoi și nu a mai avut timp. În scurt, în trei metri s-a întâmplat totul”, le-a spus polițiștilor șoferul camionului.

Autoturismul VW a fost împins într-o autoutilitară de la Romtelecom, care staționa tot pentru lucrările la infrastructura podului. Din accident, a rezultat rănirea șoferului din autoturismul prins la mijloc între camion și autoutilitară, un buzoian de 34 de ani. El a fost transportat la spital cu traumatisme la cap și coloana vertebrală, însă nu a rămas internat. Din cauza accidentului, la intrarea în Buzău, dinspre Moldova, s-a format o coloană de mașini, de peste doi kilometri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.