luni, 4 martie, 2024

VIDEO Campionul Bogdan Dinu are propria sală de box unde va începe să antreneze

VIDEO Campionul Bogdan Dinu are propria sală de box unde va începe să antreneze

Facebook
Twitter
Email

Pugilistul buzoian Bogdan Dinu a inaugurat joi o sală de sport dedicată mai ales pasionaţilor de box dar şi buzoienilor care vor să scape de kilogramele în plus. Pe lângă aparatura de ultimă oră şi programele gândite chiar de boxer, cei care vor veni la noua sală vor beneficia şi de sfaturile sportivului buzoian.

Atunci când a conceput sala pe care a inaugurat-o joi, pugilistul buzoian s-a inspirat din programele de pregătire văzute în Statele Unite şi Marea Britanie. Bogdan Dinu le-a pregătit viitorilor clienţi şi un regim de crossfit, adaptat atât pentru sportivii de performanţă cât şi pentru cei care aleg să vină la sală doar pentru a-şi menţine sau reface condiţia fizică.

În sală se vor antrena şi sportivii de la Golden Gym Boxing Academy, şcoala de box aflată sub tutela lui Dinu. Investiţia în aparatură a fost suportată de Bogdan Dinu, iar spaţiul a fost pus la dispoziţie de municipalitate, la complexul sportiv din Crâng (stadionul Gloria).

Dinu va încrucişa mănuşile pe 8 decembrie, la Buzău, cu Vladimir Tereshkin, un pugilist de 29 de ani, cu un palmares impecabil. Cei doi sportivi vor lupta pentru titlul european la categoria grea, în versiune WBA.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.