sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Campionat de volei pe nisip, în centrul municipiului Râmnicu Sărat

VIDEO Campionat de volei pe nisip, în centrul municipiului Râmnicu Sărat

Facebook
Twitter
Email

Un adevărat spectacol sportiv se desfășoară lângă sediul primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, în perioada 22-25 iunie 2023. Este vorba de una dintre cele mai importante competiții de volei pe nisip organizate în România: „Râmnicu Sărat Beach VolleyBall Open”.

Pentru prima dată, municipiul Râmnicu Sărat găzduiește o competiție de volei la care sunt înscrise 27 de echipe profesioniste, venite din toată țara. Nume sonore precum Bogdan Bratosin și Valentin Hupoiu vor veni să joace volei la Râmnic, pe un teren amenajat chiar în spatele primăriei.

Competiția a debutat joi, 22 iunie, partidele desfășurându-se vineri, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 09.00 dimineața.

La prima ediție a turneului de volei pe nisip, participă cele mai importante 27 de echipe, atât de fete, cât și de băieți, din toată țara.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Volei, sub coordonarea căpitanului echipei Clubului Sportiv Municipal, Dragoș Răileanu, în colaboare cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Consiliul Local Municipal și Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton