VIDEO Camionetă frigorifică, răsturnată în centrul Buzăului. Șoferul era beat

Zeci de buzoieni care se aflau luni după-amiază în centrul orașului au fost martorii unui eveniment rutier care putea avea un deznodământ tragic. O camioneta frigorifică s-a răsturnat pe partea dreaptă, provocând un zgomot puternic în jur, șoferul declarând că a tras de volan brusc ca să evite un autoturism care îi tăiase calea. La alcooletest a ieșit însă că era beat.

Evenimentul rutier s-a produs pe sensul de mers către Râmnicu Sărat, pe porțiunea dintre semafoarele de la Mc Donalds. Din fericire, nu au fost alte autoturisme, motociclete sau pietoni în traversare în apropierea autoutilitarei. Șoferul, un bărbat de 45 de ani, din Vrancea, s-a ales cu o sperietură zdravănă dar și daune la mașină.

Polițiștii de la Rutieră, o ambulanță și un echipaj de la ISU Buzău au sosit imediat la intervenție, pompierii fiind cei care au deconectat bornele acumulatorului din camionetă, astfel încât să fie evitată izbucnirea unui incendiu. Șoferul era beat, rezultatul alcooltestului indicând 1 la mie alcool pur în arul expirat. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Fii Reporter