VIDEO Buzoianul de 52 de ani, acuzat că a abuzat sexual trei adolescente, va sta 30 de zile în arest. Ce spune suspectul

Bărbatul din Buzău care este acuzat că a abuzat sexual trei adolescente a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Ancheta a scos la lumină detalii terifiante despre modul în care buzoianul de 52 de ani își ademenea victimele, toate minore, în biroul pe care-l avea amenajat într-un complex sportiv.

În tinerețe, C. G. a petrecut 11 ani în spatele gratiilor pentru un viol urmat de sinuciderea victimei, însă pedeapsa pare că nu a reușit să-i astâmpere obsesia pentru copile.

Individul nu şi-ar fi ales victimele la întâmplare. Surse din anchetă spun că tinerele pe care le-a racolat, cu vârste între 15 şi 17 ani, erau iubitele unora dintre tinerii fotbalişti care jucau pe terenurile administrate de el.

El le-ar fi abordat atunci când veneau să îşi susţina iubiții, apoi le-ar fi scris de pe un cont de Facebook fals şi, ulterior, s-ar fi întâlnit cu adolescentele.

 

C. G. le-ar fi obligat de nenumărate ori, timp de un an, să întrețina relații sexuale cu el, iar apoi le-ar fi șantajat cu poze indecente. Individul neagă însă toate acuzațiile, spunând că fetele sunt prostituate minore, pe care le-a plătit.

Bărbatul este recidivist, iar în tinerețe a fost condamnat tot pentru viol urmat de sinuciderea victimei, după ce adolescenta pe care a abuzat-o și-a pus capăt zilelor din cauza șocului suferit.

Chiar dacă a primit 17 ani de inchisoare cu executate, autoritatile l-au eliberat condiționat dupa 11 ani. Printre cunoscuții săi, bărbatul poza de câțiva ani a om serios, care își împarte timpul doar între serviciu și îngrijirea mamei bolnave alături de care locuiește.

Fii Reporter