luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Bucureștean de 36 de ani, arestat preventiv pentru trafic și deținere de droguri de risc

VIDEO Bucureștean de 36 de ani, arestat preventiv pentru trafic și deținere de droguri de risc

Facebook
Twitter
Email

Tânărul a fost oprit în trafic, la un filtru al polițiștilor de la secția Merei, în mașină fiind descoperită cantitatea de aproximativ 400 de grame de cannabis. Ulterior, la percheziția casei din Pietroasele a bucureșteanului, a fost găsită o cultură indoor de cannabis.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T.Buzău, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în Buzău și București, la imobile utilizate de un tânăr bănuit de trafic și deținere de droguri de risc.

Activitățile au fost desfășurate în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Buzău.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite două culturi indoor de canabis, una în comuna Pietroasele, din județul Buzău şi una în municipiul Bucureşti, fiind identificate 69 de plante de canabis, precum şi instalaţiile necesare cultivării acestora.

Plantele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Bănuitul, un tânăr, de 36 de ani, din București, a fost interceptat în trafic, la data de 25 martie a.c., de către polițiștii Secției de poliție rurală Merei, care au descoperit în mașina acestuia aproximativ 400 de grame de dorguri de risc (cannabis) și au solicitat sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, în această dimineață, Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

La activitate, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.