VIDEO Beizadea de general, urmărită ca-n filme de poliţie. Şi-a distrus bolidul de lux în stare de ebrietate

Un tânăr din Braşov a provocat un accident spectaculos chiar la intrarea în municipiul Buzău. Bărbatul de 27 de ani, pilot la Şcoala de aplicaţie de la Boboc, s-a urcat băut bine la volan alături de un coleg de serviciu, aflat şi el tot în stare de ebrietate. Şoferul a condus prin oras deşi avea permisul suspendat de câteva zile tot pentru băutură.

Alin Agape este cunoscut în Buzău ca un copil de bani gata, cu mama judecătoare şi tatăl general de armată.

16939556_10208373509557857_3877415110045850485_n

Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul a văzut o maşină de poliţie locală care supraveghea traficul. Pentru că s-a speriat ştiindu-se fără permis tânărul a accelerat pierzând controlul volanului după care lovit violent un semn de circulaţie.

Imediat după producerea accidentului , pilotul de avioane s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă printr-o parcare cu gândul să scape de oamenii legii. Colegul său a rămas în maşină fiind prea ameţit ca să mai fugă.

După o urmărire de câteva minute, poliţiştii locali au reuşit să-l prindă pe şoferul teribilist însă acesta n-a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că a fost la volan. În urma impactului puternic maşina a fost serios avariată.

Protagonistul acestei întâmplări neobişnuite este un client mai vechi de-al poliţiei. Cunoscuţii au declarat că teribilistul tocmai fusese oprit şi de la zbor din cauza comportamentului, după ce a rămas fără permis pentru băutură.

Alin Agape a refuzat și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. S-a ales cu dosar penal. Acesta avea permisul suspendat din data de 6 martie 2017, dar reprezentanții IPJ nu au putut oferi informații despre alcoolemia cu care a fost depistat atunci. Acesta a absolvit în 2015 Academia Forțelor Aeriene de la Brașov.

Fii Reporter