miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Bătrân fără picioare, ajutat de polițiștii locali să scape dintre şinele de cale ferată

VIDEO Bătrân fără picioare, ajutat de polițiștii locali să scape dintre şinele de cale ferată

Facebook
Twitter
Email

Un bătrân fără picioare, care rămăsese captiv între şinele de cale ferată, a fost ajutat de doi poliţişti locali să ajungă la destinaţie. Oamenii legii l-au luat, l-au dus de mână până la un taxi de unde a fost preluat şi transportat la hotelul la care dorea să se cazeze.

Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil.

Imagini cu un puternic impact emoţional s-au petrecut ieri în gara din Buzău. Un bătrân cu picioarele amputate a rămas captiv între şinele de cale ferată, iar în ajutor i-au sărit doi poliţişti locali.

Unul dintre ei i-au luat bagajele pe care le avea asupra sa, iar celălalt l-a ajutat să urce pe peron. Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil, după care postat imaginile pe pagina sa de socializare cu mesajul „Doi politisti incercand sa ajute un batran cu picioarele ambutate care incerca sa ajunga pe peronul garii, traversand singur liniile de cale ferata cu riscul de a putea fi lovit de tren in orice secunda!”.

Misiunea poliţiştilor locali nu s-a încheiat în momentul în care l-au văzut pe bătrân în siguranţă. L-au însoţit şi l-au ajutat chiar să urce într-un taxi pentru a putea ajunge la hotelul la care dorea să se cazeze. În tot acest timp, cei doi oameni ai legii l-au ţinut pe bătrân de mână.

Taximetristul care l-a transportat pe bărbat a declarat că a făcut cursa gratuit, la rugămintea poliţiştilor locali.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.