vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO Bătaie între doi șoferi opriți la un semafor din municipiul Buzău

VIDEO Bătaie între doi șoferi opriți la un semafor din municipiul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Apar din ce în ce mai frecvent imagini cu altercații între șoferi, surprinse în trafic. Miercuri, o șicanare s-a încheiat cu o bătaie în toată regula, filmată într-o intersecție intens circulată din Buzău.

Pe înregistrarea făcută de un martor se vede cum doi șoferi care coboară din mașini oprite la semafor își împart pumni, sub ochii celorlalți participanți la trafic.

Scenariul este ușor de intuit. Cel mai probabil, cei doi s-au luat la ceartă după o neînțelegere în trafic.

Loganul și VW-ul Polo opresc la semaforul de la intersecția Bulevardelor Unirii și 1 Decembrie, după care se dau jos din mașină și încep să se lovească.

Clipul surprinde doar ultima parte a bătăii dintre cei doi tineri. Unul dintre ei are în mână și un băț. Șoferii claxonează, dar nimeni nu are curajul să intervină între cei doi.

Din păcate, apar din ce în ce mai frecvent înregistrări care surprind situații extreme pe șosele. Un șofer buzoian a fost la un pas să fie agresat, pentru că nu a lăsat să-i treacă în față un BMW care încerca să întoarcă pe linie continuă.

Ulterior, șoferul care avea cameră video pe mașină a fost urmărit, prins din urmă și blocat pe podul de la Drăgăică, de două autoturisme, între care și BMW-ul blocat.

”Întoarcere pe linie continuă, intrare la intimidarem supărat că nu l-am lăsat plus două înjurături, șicanare, frâne în bot și blocat în trafic”, este comentariul șoferului care a postat imaginile.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.