VIDEO Bărbat întins pe asfalt, în fața spitalului din Buzău. Lumea a crezut că e mort

Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău a ajuns raiul nebunilor. Tot felul de indivizi periculoşi, care vin beţi morţi, provoacă scandal şi agresează atât personalul medical, cât şi aparţinătorii. O astfel de situaţie a fost surprinsă astăzi: un cetăţean aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un scandal mostru, în timp ce medicii se luptau să salveze viaţa unei victime de accident rutier.

La o primă impresie, cetăţeanul pe care îl vedeţi în imagini, întins pe trotuarul din faţa Spitalului Judeţean ar avea nevoie urgentă de asistenţă medicală. Complet greşit. De fapt, el este beat mort şi a fugit din secţia UPU a Spitalului Judeţean, nu înaninte de a-i agresa verbal şi fizic atât pe medici, cât şi pe asistente şi pe aparţinătorii pacienţilor.

La ieşirea pe poarta spitalului a mai agresat câteva persoane, după care s-a aşezat pe caldarâm. În cele din urmă, pentru a nu-i obliga pe trecători să asiste la o nouă scenă de circ, un infirmier al spitalului a ieşit şi l-a condus înapoi in spital.

În drumul spre camera de gardă, individul a încercat din nou să îl agreseze pe infirmierul care încerca să îi facă un bine, însă a fost imobilizat la timp.

În tot acest timp, personalul medical de la UPU, şi aşa insuficient, făcea eforturi uriaşe pentru a salva viaţa unui bărbat de 43 de ani, victimă a unui accident rutier.

Astfel de scene se repetă periodic la Spitalul Judeţean Buzău, iar medicii fac eforturi pentru a le face faţă. Şi echipajele de pe Ambulanţă se plâng de faptul că de nenumarate ori au fost agresate de indivizi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice ori de către aparţinătorii acestora.

 

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI