VIDEO Bărbat înjunghiat în abdomen, descoperit de fiul venit să-l viziteze. Criminaliștii au descins la apartamentul victimei

Procurori și polițiști criminaliști au ajuns, sâmbătă, într-un bloc din cartierul Micro X1V, în urma unui apel la 112 prin care era anunțată descoperirea unui cadavru într-unul dintre apartamente. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani, care ar fi decedat în cursul nopții, din cauza unor răni produse prin înjunghiere.

Anunțul prin apel la 112 a fost făcut dimineață de un tânăr venit să-și viziteze tatăl care locuia singur.

A găsit ușa încuiată iar după ce a deschis-o cu un rând de chei pe care le avea la el, și-a descoperit tatăl prăbușit într-o baltă de sânge, în mijlocul camerei, cu fața în jos.

 

Bărbatul de aproximativ 50 de ani era decedat ir după o primă evaluare a anchetatorilor victima prezenta anumite răni pe abdomen provocate cel mai probabil prin înjunghiere cu un cuțit.

La fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Buzău, care a demarat cercetările. Oamenii legii trebuie să stabilească acum împrejurările în care a survenit decesul.

Bărbatul locuia singur în apartamentul de pe Aleea Paltinilor, iar vecinii spun că era un om liniștit. Mai multe ipoteze sunt luate în calcul, însă cele mai multe indicii arată că acesta s-a sinucis.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau