vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Bărbat accidentat mortal de un şofer din Bucureşti, pe DN2E85

VIDEO Bărbat accidentat mortal de un şofer din Bucureşti, pe DN2E85

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulaţie s-a produs, aseară, pe drumul european 85, pe raza localităţii buzoiene Poşta Câlnău. Un localnic în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal de un autoturism condus de un şofer din Bucureşti. În timp ce se îndrepta dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, pe DN2 E 85, un autoturism marca Renault, condus de un bucureştean de 53 de ani, a acroşat un bărbat din Poşta Câlnău, în vârstă de 67 de ani, care încerca să traverseze strada. În urma impactului, pietonul a fost aruncat la cinci metri în aer după care s-a izbit de asfalt.
La faţa locului a sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, care i-a acordat primul ajutor bărbatului rănit însă eforturile medicilor de la ambulanţă au fost în zadar. Bărbatul şi-a pierdut viaţa la câteva minute după producerea accidentului. Rudele victimei spun că, cel mai probabil, bărbatul voia să se ducă un restaurant aflat la câteva zeci de metri de locuinţa sa, acolo unde îşi petrecea o mare parte din timp.
 Imediat după producerea tragediei, şoferul implicat în accident a fost transportat la Spitalul Juedeţan de Urgenţă Buzău, unde i-au fost recoltate probe biologice. În urma controlului, a rezultat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
 Poliţiştii de la Serviciul Rutier continuă cercetările pentru a afla dacă şoferul bucureştean circula cu viteză peste limita legală în momentul producerii accidentului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.