joi, 28 martie, 2024

VIDEO Băiatul de 9 ani, din Brădeanu, victimă a cursei mortale de biciclete, va fi înmormântat joi

VIDEO Băiatul de 9 ani, din Brădeanu, victimă a cursei mortale de biciclete, va fi înmormântat joi

Facebook
Twitter
Email

O întrecere cu bicicleta i-a adus sfârșitul unui copil din Brădeanu. De fapt, îl plimba vărul său, pe portbagajul bicicletei, iar undeva pe ulița de pământ cei doi s-au dezechilibrat și au căzut. Pentru Cosmin, a fost ultima joacă: a căzut cu ochiul într-o piesă ascuțită iar de aici i s-a tras moartea. A fost în comă până sâmbătă seara, când a decedat.

Nenorocirea s-a produs în primele zile ale vacanţei de vară. Mai mulţi copii se întreceau cu bicicletele pe o uliță din Brădeanu iar la un moment dat Cosmin și vărul său s-au dezechilibrat și au căzut. Copilul care se afla pe portbagajul bicicletei a nimerit cu fața într-o piesă ascuțită. Martori la întâmplarea terifiantă au fost ceilalţi copii şi câţiva localnici.

Copilul a rămas preţ de câteva minute bune inconştient. O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat mai întâi la Spitalul Judeţean Buzău iar de aici, la Bagdasar-Arseni, din Capitală, rănile fiind extrem de grave, necesitând intervenţii neurochirurgicale.

Copilul a fost în comă până sâmbătă seara, când inima lui a încetat să mai bată. Moartea micuţului Cosmin a produs multă durere familiei sale şi rudelor, dar şi tuturor sătenilor din Brădeanu, cărora nu le vine să creadă. Copilul urma să înceapă clasa a treia după vacanţa de vară.

Un altar cu lumânări și flori a fost amenajat la intrarea în școala din Brădeanu. Colegii și dascălii se pregătesc să îl conducă la mormânt pe micuțul care ar fi trebuit acum să se bucure de copilărie. Înmormântarea va avea loc joi, la cimitirul din Brădeanu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.