VIDEO Autoutilitară a unei firme de internet, răsturnată în curba de pe centura Buzăului, între Dedeman și Fabrica de Bere

Neadaptarea vitezei în curbă a fost cauza unui eveniment rutier produs vineri, la prânz, pe șoseaua de centură a orașului, chiar în locul în care cameramanul TV Buzău Laurențiu Păun a fost accidentat mortal. Victimă a fost un tânăr de 32 de ani, din județul Prahova, cae conducea o autoutilitară dinspre podul Mărăcineni către Fabrica de Bere.

Șoferul a intrat cu viteză mare în porțiunea de șosea prevăzută cu parapeți între sensuri și nu a mai putut stăpâni autoutilitara.

Mașina, proprietate a firmei Nanonet din Buzău, s-a răsturnat în mărăcinișul de pe margine, din eveniment rezultând rănirea ușoară a șoferului. A fost transportat la spitalul județean însă a refuzat internarea.

Evenimentul s-a produs la ora 12.00, însă mașina a rămas nemișcată, multe ore, în afara drumului, stârnind curiozitatea ori îngrijorarea multor șoferi. Opreau chiar în curbă, lăsau mașinile pe avarii, și mergeau să se asigure că nu sunt victime în interiorul utilitarei ieșite în decor, fără să realizeze la ce riscuri se expuneau.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI