VIDEO Autoturism blocat în trafic de o dubă plină cu romi. Poliția l-a identificat pe șoferul pus pe rele

Un incident rutier revoltător și totodată periculos s-a produs, sâmbătă, pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, la intrare în localitatea buzoiană Râmnicelu. Un Volkswagen Golf în care se aflau doi bărbați și o femeie a fost șicanat în trafic de o autoutilitară. La un moment dat, autoturismul a fost blocat în trafic de dubă și înconjurat de un grup de romi.

Pe o înregistrare video, postată de un șofer care a asistat la această întâmplare, se poate vedea cum la un moment dat, la intrare în Râmnicelu, șoferul dubei Mercedes Sprinter blochează autoturismul Volkswagen. Din autoutilitară coboară cinci bărbați care amenință șoferul autoturismului, deschizându-i fără motiv portierele autoturismului.

După ce au văzut ceata care a coborât din dubă, cei care au filmat și-au continuat drumul, probabil de teama de a nu intra în conflict cu aceștia. Poliția s-a autosesizat și i-a identificat pe cei din dubă.

Șoferul, un bărbat de 26 de ani, din comunitatea de romi din Râmnicelu, a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cu 2.000 de lei iar pe ceilalți i-a chemat pentru consiliere. La volanul autoturismului Golf se afla un bărbat de 25 de ani, din Grebănu.

ATENȚIE LIMBAJ OBSCEN!

SURSA VIDEO: ramnicpress.ro

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI