VIDEO Autorităţile Buzăului, prezente la inaugurarea sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv

Reprezentanţii autorităţilor locale şi numeroși invitați au fost prezenți la inaugurarea noii săli de sport. Invitatul de onoare al organizatorilor a fost Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Panglica de inaugurare a fost tăiată de preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu, împreună cu primarul Constantin Toma şi invitatul de onoare, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu i-a felicitat pe buzoieni pentru această importantă realizare a comunităţii.

Sala se înscrie în topul construcţiilor de acest fel din ţară şi se spune chiar că ar fi cea mai modernă în acest moment. Aici se vor antrena elevii liceului zi-lumină şi se vor forma sportivi de top, care să ridice nivelul de performanţă al sportului buzoian.

Proiectul noii săli a fost finalizat într-un timp record, de aproximativ doi ani. Are suprafața standard de 40×20 metri, investiția fiind realizată de Compania Națională de Investiții.

Tot astăzi, LPS a inaugurat și un cămin-internat, construit tot cu fonduri guvernamentale. Cele două obiective vor fi folosite doar în interesul școlii, sala neputând fi închiriată de buzoienii care vor să practice aici diferite sporturi.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI