miercuri, 1 mai, 2024

VIDEO Au început lucrările de consolidare a versanţilor pe DN 10, la Siriu

VIDEO Au început lucrările de consolidare a versanţilor pe DN 10, la Siriu

Facebook
Twitter
Email

Direcția Regională de Drumuri și Poduri a demarat lucrări de îndepărtare a bolovanilor care stau să cadă pe șosea. Se va interveni timp de cel mult o lună, pentru ca după această etapă să se treacă la montarea plaselor de protecție.

Pe perioada lucrărilor, semafoarele aflate pe DN 10, la Siriu, vor fi scoase din funcțiune. Circulația va fi dirijată de muncitori.

“Pe DN 10, în localitatea Siriu, sector km. 79+650 – 80+980 dreapta, pentru diminuarea riscului căderii stâncilor de pe versanții adiacenți, î ă ă, premergătoare acțiunii de montare a plaselor pentru punerea în siguranță a drumului național. Astfel, până la finalizarea lucrărilor, în intervalul orar 08.00 – 18.00, vor fi scoase din funcțiune semafoarele amplasate la poziția kilometrică 79+540 – 81+010 , în imediata apropiere a copertinei din zona barajului, iar dirijarea circulației va fi făcută de piloți de trafic”, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.