VIDEO Sute de oameni, la funeraliile Ralucăi Filip Colgiu, tânăra notar care a murit sâmbătă la un spital din București

Un cortegiu numeros o conduce la mormânt pe Raluca Filip Colgiu, tânăra notar care a murit sâmbătă la un spital din București, după ce s-a luptat cu o formă severă de leucemie. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus duminică la capela Arhiepiscopiei și va fi înhumat în Cimitirul Dumbrava. Funeraliile au început la ora 12.00.

Raluca Filip Colgiu, fiica preşedintei Uniunii Notarilor Publici Buzău şi soţia lui Florin Colgiu, fostul preşedinte al tineretului PNL Buzău, a încetat din viaţă sâmbătă dimineață, după un an de luptă cu o formă gravă de leucemie. În urmă cu câteva luni, buzoienii s-au mobilizat exemplar și au donat sânge, pentru a salva viața tinerei.

În ultima vreme, Raluca dădea semne că se simte mai bine iar familia avea motive să spere la însănătoşire. În această săptămână ar fi trebuit să i se facă un transplant de măduvă, donator compatibil fiind tatăl său. Raluca a pierdut lupta pentru viață la Spitalul Fundeni, acolo unde era internată de mai multă vreme. Tânăra avea o fetiță, care va rămâne acum în grija tatălui și a bunicilor.

Fii Reporter