vineri, 24 mai, 2024

VIDEO Aproximativ 60 de polițiști buzoieni au protestat în fața Prefecturii

VIDEO Aproximativ 60 de polițiști buzoieni au protestat în fața Prefecturii

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii prezenți la miting, membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, sunt nemulțumiți, în primul rând, de înghețarea sporurilor și salariilor, măsură anunțată la începutul anului de către primul ministru, Florin Câțu.

De asemenea, polițiștii sunt revoltați de faptul că, deși s-au aflat în prima linie, nu au beneficiat de sporurile pe care le-a promis Guvernul, anul trecut, atât lor, cât și tuturor celor aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Sindicaliștii din Poliție amenință cu acțiuni similare, în perioada următoare, dacă autoritățile nu vor lua în calcul majorarea salariilor și acordarea de sporuri, dar și majorarea pensiilor militarilor.

La protest au luat parte și polițiști din Vrancea și Ilfov, dar și alți sindicaliști buzoieni, afiliați Cartelului sindical ALFA.

La finalul mitingului, liderii de sindicat au purtat discuții cu prefectul interimar al județului Buzău, Adina Moiseanu, pe care au informat-o în legătură cu nemulțumirile polițiștilor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.