marți, 30 mai, 2023

VIDEO Apel pentru susținerea familiilor din Căpățânești care au pierdut casele într-un incendiu

VIDEO Apel pentru susținerea familiilor din Căpățânești care au pierdut casele într-un incendiu

Facebook
Twitter
Email

Două familii din satul Căpățânești, comuna Mărăcineni, au rămas fără locuințe, după ce copiii uneia dintre familii s-au jucat cu chibriturile, iar casa a luat foc. Până la sosirea pompierilor, incendiul s-a extins și la casa vecinilor.

O casă cu suprafaţa de 180 mp a fost distrusă complet, inclusiv tot ce se afla în interior. O a doua casă cu suprafaţa de 120 mp a ars în proporţie de aproximativ 50%. Ambele erau locuite.

Incendiul ar fi fost provocat de două surori, care au recunoscut că s-au jucat cu chibriturile în curtea casei unui vecin. Fetițele au dat foc la iarbă și apoi la o canapea în spatele casei.

De aici, focul ajutat de vânt s-a extins la niște lemne apoi la acoperiș. Focul s-a întins apoi la casa învecinată.

Primarul Dumitru Constantin a postat un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, prin care îi roagă pe oameni să nu rămână indiferenți la necazul famiilor.

„(…) Familia Jilavu și cea a lui Florea Cristian (Tractor) au rămas acum sub cerul liber. Pentru că nu putem rămâne nepăsători la necazul prin care trec consătenii noștri, îndrăznesc să vă rog pe dumneavoastră, locuitorii comunei și alți oameni de bine, să organizăm o colectă pentru ajutorarea celor două familii greu încercate. Putem dona orice i-ar ajuta să își refacă locuințele, de la sume de bani până la materiale de construcții. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, iar Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea!” a scris Constantin Dumitru pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Mărăcineni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,