duminică, 10 decembrie, 2023

VIDEO Angajații și clienții Casei de Pensii din Buzău, evacuați din cauza unui incendiu izbucnit într-un vestiar

VIDEO Angajații și clienții Casei de Pensii din Buzău, evacuați din cauza unui incendiu izbucnit într-un vestiar

Facebook
Twitter
Email
Un număr de aproximativ 80 de persoane, funcționari dar și cetățeni care se aflau în Casa de Pensii Buzău, au fost evacutate, la orele amiezii, din cauza unui incendiu. Flăcările au izbucnit într-o încăpere folosită de personalul auxiliar, în care erau depozitate mai multe materiale de curățenie. 

Alarma a fost dată de către un funcționar de la Biroul de Relații cu Publicul, care a simțit miros de fum. Imediat, personalul instituției au trecut la evacuarea clienților, care s-a desfășurat fără incidente.
 
Incendiul a izbucnit într-o încăpere auxiliară, care era folosită de personalul instituției pentru a depozita materialele de curățenie. Din fericire pagubele sunt minore. Activitatea instituției a fost întreruptă câteva ore, timp în care întreaga clădire a fost aerisită.
 
Pompierii vor cerceta cauzele care au condus la izbucnirea incendiului. Cel mai probabil, un scurtcircuit la rețeaua electrică a provocat incidentul, însă pompierii nu exclud și alte posibile cauze.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.