miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Adolescenți din Buzău, căutați de poliție pentru că au încercat să spargă un automat de cafea. Infracțiunea a fost filmată

VIDEO Adolescenți din Buzău, căutați de poliție pentru că au încercat să spargă un automat de cafea. Infracțiunea a fost filmată

Facebook
Twitter
Email

Hoții din Buzău au devenit din ce în ce mai nepricepuți. Trei tineri au fost filmați, noaptea trecută, în cartierul buzoian Dorobanți, în timp ce încercau să spargă un automat de cafea cu ajutorul unui… băț. Chiar dacă tentativa lor de furt a fost sortită eșecului, cei trei adolecenți sunt căutați acum de Poliție.

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în cartierul buzoian Dorobanți. Pe filmarea pusă la dispoziție de administratorul magazinului în fața căruia este montat automatul de cafea, se observă cum cei trei adolescenti se apropie de aparat.

Cu ajutorul unui băț, indivizii forțează automatul de cafea pentru a avea acces la banii aflați în interior. Timp de câteva minute, indivizii încearcă, unul câte unul, să desfacă aparatul cu bățul, însă fără sorți de izbândă. Văzând că sunt filmați de camera de supraveghere aflată la intrarea în magazin, adolescenții au decis să părăsească zona respectivă.

Cu toate că s-au dovedit hoți neiscusiți, polițiștii se află acum pe urmele celor trei adolescenți. După ce au văzut înregistrarea video, oamenii legii au aflat identitățile celor cei trei adolescenți, însă aceștia sunt de negăsit încă, fiind însă chestiune de ore până când vor fi prinși de polițiști.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.