sâmbătă, 13 iulie, 2024

VIDEO Activistul Buzoian a fost bătut la groapa de gunoi din Târgoviște. Agresiunea a fost filmată

VIDEO Activistul Buzoian a fost bătut la groapa de gunoi din Târgoviște. Agresiunea a fost filmată

Facebook
Twitter
Email

Un activist din Buzău a devenit celebru pe internet prin numărul mare de clipuri în care apare în timp ce ia bătaie. Robert Nițu, zis Activistul Buzoian, a ajuns celebru în 2021, când a fost umplut de sânge de câțiva vânzători de păsări, de față cu poliția.

Buzoianul nu s-a oprit din misiunea sa riscantă. Zilele trecute, a fost agresat în timp ce filma groapa de gunoi din Târgoviște.

Întâlnirea cu scântei dintre activistul buzoian și agresorul său a avut loc la rampa de reziduuri menajere a municipiului Târgoviște. Robert Nițu își filma incursiunea prin dezordinea de la rampa de gunoi, iritându-i pe muncitorii de la salubritate și romii care sortau deșeurile reciclabile.

Unul dintre angajați și-a făcut curaj și s-a apropiat de activist pentru a-l legitima. După numai câteva minute, activistul buzoian a fost încolțit de câțiva muncitori de la rampa de gunoi, pentru a încerca să-l intimideze. Unul dintre ei a devenit brusc foarte agresiv și s-a năpustit asupra victimei cu tot ce a găsit la îndemână.

Robert Nițu a luat-o la fugă iar când a crezut că a scăpat de agresori a pus mâna pe telefon și sunat la 112 pentru a cere ajutor. Victima a mai însă avut parte de un episod de bătaie până să ajungă salvarea și polițiștii la fața locului.

„Am fost lovit de un angajat care m-a bătut rău de tot. Mi-a dat în cap cu un obiect dur”, a fost mesajul transmis de activist operatorului din dispeceratul poliției Dâmbovița.

Robert Nițu are 42 de ani și a fost taximetrist. Și-a creat un canal de Youtube pe care postează înregistrări ale vizitelor sale în calitate de activist civic, multe încheiate cu îmbrânceli. În vara anului 2021, a avut parte de o întâmplare ca în filmele cu mafioți.

A încercat să fotografieze câțiva samsari care vindeau ilegal păsări, în Săpoca, iar tupeul activistului i-a iritat pe cei vizaţi. Aceştia au încercat să-l blocheze în trafic, cu maşinile puse de-a curmezişul drumului, moment în care au avut loc mai multe tamponări.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.