VIDEO Accidente grave, pe șoselele din Buzău, soldate cu moartea a doi pietoni. La Albești, un bătrân a fost lovit cu oglinda de o autoutilitară

Accident mortal, pe DN 2C, în comuna buzoiană Smeeni. Un bătrân de 91 de ani a murit după ce a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un tânăr de 33 de ani, din municipiul Buzău. Într-un alt accident, produs lângă Râmnicu Sărat, un pieton de 67 de ani a fost accidentat mortal, în timp ce se deplasa pe marginea drumului.

Primul dintre accidente s-a produs în jurul orei 18.30, în satul Albești, comuna Smeeni. Un bătrân de 91 de ani a decis sa meargă singur la magazin pentru a-si procura țigări. La întoarcere, la doar câțiva pași de intrarea în curte, a fost acroșat cu oglinda de o autoutilitarră ce se deplasa din direcția Pogoanele către Buzău.

Impactul a fost atât de puternic încât acesta a fost izbit cu capul de asfalt, lovitura fiindu-I fatală. Echipajele de la ambulanță l-au găsit într-o balta de sânge.

Rudele bătrânului susțin ca acesta era sănătos și că timp de 91 de ani nu avusese nicio cumpănă, nici măcar vreo boală mai serioasă.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul Dragger, rezultatul fiind 0. Aacesta a fost condus ulterior la spitalul din Smeeni pentru recoltarea probelor biologice. Polițiștii buzoieni, împreună cu un procuror criminalist, anchetează acum cauzele producerii accidentului, pentru a afla împrejurările acestui eveniment tragic.

Într-o altă parte a județului, o jumătate de oră mai târziu, a avut loc un nou accident, soldat cu decesul unui pieton. Un bărbat de 67 de ani, din Rîmnicu Sărat, a fost acroșat de un autoturism în timp ce se deplasa pe marginea șoselei. Impactul violent a dus la decesul bărbatului. Evenimentul s-a produs pe DN 2E85, în afara localității Oreavu.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau